8 de maig del 2015

Bel (CiU) promet un aparcament gratuït a Quatre Camins, escales mecàniques a l'hospital i abaratir l'autobús



TORTOSA (Baix Ebre).- CiU ha presentat aquest divendres les seues propostes en matèria de mobilitat a Tortosa. El candidat a la reelecció, Ferran Bel, ha recordat que durant els darrers dos mandats s’han habilitat 700 places d’aparcament en superfície gratuïtes, i n’ha promès 300 més amb l’objectiu de resoldre els problemes d’aparcament més importants en diferents punts de la ciutat. Una de les zones on s’habilitarà un nou aparcament en superfície és al barri de Ferreries, a tocar de la urbanització de Quatre camins.

Quant a la millora de l’accessibilitat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Bel ha dit que aquesta ha d’anar més enllà de la construcció d’unes escales mecàniques o un ascensor, i que junt amb l’Institut Català de la Salut es buscarà una solució per millorar l’aparcament al centre hospitalari. Bel també ha promès un abaratiment de fins a un 30% del preu del transport públic, ampliar la xarxa de carrils bici, o construir unes noves escales al pont Tirant lo Blanc que comuniquen els barris del Temple i Sant Llàtzer. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta