12 de maig de 2015

El PSC de Tortosa planteja que la ciutadania puga decidir inversions i partides de manteniment


TORTOSA (Baix Ebre).- Els ciutadans i entitats veïnals de Tortosa podran decidir, d'acord amb l'Ajuntament, la destinació de les partides pressupostàries d'inversions i les de manteniment que no estiguin relacionades amb el funcionament ordinari. Aquesta és una de les principals propostes que ha fet públiques el candidat a l'alcaldia del PSC, Enric Roig, dins del seu programa de participació ciutadana i transparència. A més d'impulsar l'administració electrònica i recuperar les regidories de barri, Roig ha promès crear una Oficina Municipal de Transparència, un Observatori ciutadà que vetlli pel compliment dels compromisos, així com establir un codi ètic de conducta per a tots els càrrecs públics, electes i designats.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha presentat aquest dimarts 79 propostes per democratitzar la vida municipal. Una de les principals propostes del PSC és posar en marxa uns pressupostos participatius perquè els ciutadans decideixen on gastar els seus impostos. Roig ha assegurat que és “just i necessari” que els ciutadans decideixen, de forma vinculant, què volen fer als seus carrers o places. Altres propostes de la candidatura del PSC a Tortosa és la creació d’una oficina municipal de transparència, la recuperació de la regidoria de Participació Ciutadana, la publicació dels sous, assistències i dietes completes de tots els càrrecs i els seus béns així com l’agenda oficial de l’alcalde, o fer un hotel d’entitats a la plaça de Sant Joan per a les associacions del municipi. / Via Canal 21 Ebre i ACN / Imatge PSC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta