13 de maig de 2015

El PSC proposa incorporar l’Aldea a la mancomunitat Tortosa-RoquetesTORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa considera fonamental potenciar el desenvolupament econòmic del municipi. En aquest sentit, el candidat del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha proposat la creació d’una gran àrea econòmica a l’Ajuntament de Tortosa que unifiqui tots els serveis municipals implicats en la creació de riquesa i ocupació, amb l’objectiu de planificar amb una visió global. Una altra de les propostes dels socialistes és la incorporació de l’Aldea a la mancomunitat Tortosa-Roquetes i aprofitar la potencialitat compartida del polígon Catalunya Sud.

Els socialistes també aposten per promoure la signatura d’un “Compromís per Tortosa” amb la finalitat que tots aquells que vulguin ser agents actius de la ciutat signin un compromís amb el seu desenvolupament i amb el seu futur. Els signants es comprometrien a seguir desenvolupant la seva activitat al municipi i comprar a proveïdors locals. D’altra banda, els socialistes es comprometen a elaborar un Pla Estratègic de Ciutat, incentivar la creació d’empreses locals mitjançant microcrèdits a emprenedors, o potenciar Fira de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta