24 de maig del 2015

Escenari imprevisible a Amposta, amb possibles pactes a la vista

AMPOSTA (Montsià).- Manel Ferré concorre a les municipals per tercera vegada, amb  l’objectiu de mantenir la majoria absoluta de CiU, que ha tingut l’alcaldia durant els darrers 28 anys. Ferré ha arribat a les eleccions després de quatre anys en què l’oposició ha carregat durament contra ell, amb denúncies als jutjats i amb acusacions de favoritismes i de cobrament de dietes indegudes. Una acusacions que Ferré ha negat rotundament des del primer dia. Caldrà veure com aquestes polèmiques han afectat a CiU d’Amposta i a Manel Ferré en particular, que ja va deixar clar que té la força “intacta” per continuar sent alcalde. I és que malgrat aquests episodis, Ferré ha sabut dotar la ciutat d’equipaments que tenen un important retorn per a la ciutadania. En aquest darrer mandat, Amposta ha inaugurat una nova residència per a la gent gran i ha construït el tercer institut lligat al centre de tecnificació esportiva.

Des de l’oposició, el candidat d’Esquerra-Acord Municipal, Adam Tomàs,  ha sumat a la seva candidatura a ICV després d’assolir un acord amb Rosabel Recio. Tomàs i Recio van explicar que han decidit sumar forces per aconseguir el canvi que, segons afirmen, que Amposta “necessita de manera urgent”. També la plataforma Sumem, vinculada a la CUP, ha donat suport a Tomàs.

D’altra banda, caldrà veure la força del nou candidat del PSC a Amposta, Francesc Miró, que substitueix a Antoni Espanya al capdavant de la formació socialista. Durant la campanya, Miró ha defensat el “canvi serè” per Amposta, posant les persones en l’epicentre del seu projecte de ciutat. Una altra de les incògnites d’aquestes eleccions a Amposta és si PxC conservarà el seu regidor. I és que, durant el mandat, Germà Ciscar ha protagonitzat una dura oposició contra Ferré. Tot plegat, dibuixa un escenari força incert i deixa la porta oberta a un possible joc de pactes, fins ara desconegut a Amposta.  / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta