6 de maig de 2015

José Luis Mora deixa la presidència de la Cambra de Comerç de Tortosa per motius personals


TORTOSA (Baix Ebre).- Després de nou anys al front de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora presentarà la seva dimissió com a president d’aquesta entitat "per motius purament personals". De fet, a l'octubre de l'any passat, Mora ja va insinuar que no repetiria al capdavant de la Cambra de Tortosa. Així, fins que no es convoquin noves eleccions, assumirà el càrrec l'actual vicepresident primer, José María Chavarria. Amb aquest efecte, properament es convocarà un ple extraordinari de la Cambra, per a sotmetre a votació el relleu i, si s’escau, cobrir les vacants que es puguin produir en el si de l’òrgan de govern de l'ens cameral.

L’organització del centenari de la Cambra, la consolidació de l’Oficina de Gestió Empresarial, l’impuls a activitats com “Tortosa de Tapes” i els diferents programes d’internacionalització de l’empresa han marcat l'etapa de Mora, que ha consolidat "una Nova Cambra amb totes les garanties de viabilitat econòmica per a continuar, com fa des de més de 100 anys, en la defensa dels interessos generals del comerç, de la indústria i de la navegació de la seva demarcació".

A través d'un comunicat, José Luis Mora ha manifestat: “M’he sentit molt a gust, he rebut molt més d’allò que he donat, he d'agrair la confiança de tots els empresaris del ple, els quals sempre m’han fet costat. Me’n vaig en la tranquil·litat que deixo un equip tècnic de professionals que asseguren la continuïtat de la nostra Cambra". / Imatge arxiu ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta