9 de maig del 2015

La CUP Tortosa-Alternativa Ecologista reuneix 50 persones en un sopar per finançar la campanya


TORTOSA (Baix Ebre).- Una cinquantena de persones van assistir divendres a la nit al primer sopar popular per recaptar fons per la campanya de la CUP Tortosa-Alternativa Ecologista. A més, abans i després del sopar vam continuar amb l'enganxada de cartells pels carrers de Tortosa. La CUP Tortosa-Alternativa Ecologista ha volgut recordar que la CUP és un partit que no es finança a través de crèdits bancaris, i que "no té cap deute amb cap banc perquè no vol deure res a ningú, i així poder tenir la capacitat d’obrar lliurement". "El nostre finançament prové de donacions voluntàries de militants i d’accions destinades a recaptar recursos entre els nostres simpatitzants", han afegit.

La CUP Tortosa aspira en aquestes eleccions municipals a dur a terme una campanya electoral autofinançada, és a dir, on totes les despeses de campanya siguin compensades amb un sèrie d’actes on la gent pot col·laborar. L’objectiu és que amb els beneficis d’accions com la parada de Sant Jordi, bons d’ajut amb sorteig de dos quadres d’autores ebrenques, venda de material corporatiu (samarretes), calçotades o el sopar popular es puguin pagar cartells, espots publicitaris, vídeo campanya, tríptics... " Afortunadament, la CUP Tortosa-Alternativa Ecologista és rica en capital humà i són moltes les persones que desinteressadament participen i col·laboren en aquesta campanya electoral", han conclòs amb un comunicat.


Imatge CUP Tortosa-Alternativa Ecologista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta