7 de maig del 2015

Padesa reconeix la improcedència de l’acomiadament dels delegats de CCOO



TORTOSA (Baix Ebre).- La direcció de Padesa ha reconegut la improcedència dels acomiadaments de dos delegats sindicals de CCOO de la planta d’Amposta, entre els quals la presidenta del comitè d’empresa. Aquest dijous al matí s’havia de celebrar el judici arran la denúncia que va presentar el sindicat contra l’empresa per dur a terme pràctiques antisindicals contra els delegats. I és que des de CCOO denunciaven que l’empresa va acomiadar ambdós delegats poc abans que se celebressin les eleccions per escollir els representants dels treballadors en un intent d’assetjament sindical i per evitar que es presentés una candidatura de CCOO.

Així ho tornava a explicar aquest matí el secretari general de CCOO a les Terres de l’Ebre, Josep Casadó, que s’ha desplaçat fins a les portes del jutjat social de Tortosa junt amb altres companys del delegats acomiadats, per mostrar el seu suport. En aquell moment, l’empresa va argumentar com a motiu d’acomiadament un ús desproporcionat d'hores sindicals per part dels dos treballadors. Un fet que els dos afectats van desmentir, tot afirmant que havien gastat les hores que els pertocaven per defensar els drets dels treballadors.

En un acte de conciliació prèvia la direcció de Padesa s’ha ofert a pagar la indemnització per acomiadament improcedent, i ja no s’ha realitzat el judici. CCOO de les Terres de l’Ebre ha mostrat la seva satisfacció per aquest desenllaç, tot remarcant que vé a demostrar el reconeixement per part de Padesa d’una mala praxi contra els delegats sindicals./ Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta