8 de maig del 2015

Polítiques socials i creació de llocs de treball, reptes de CiU a Flix



 FLIX (Ribera d'Ebre).- Les polítiques socials i la promoció econòmica són els eixos de la candidatura de CiU a Flix, que opta a l’alcaldia amb l’actual regidor de Serveis Públics, Sergi Fernández, com a cap de llista. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Fernández ha fet un balanç força positiu de l’actual mandat. Al maig del 2013, CiU va entrar al govern d’unitat amb el PSC i Esquerra arran de la crisi i la mobilització del poble pels acomiadaments a Ercros. Però ara l’escenari polític ha variat, ja que l’alcalde Mar Mur opta a la reelecció amb la candidatura de l’Entesa per Flix, que ha agrupat els exsocialistes amb els regidors d’Esquerra. En aquest sentit, Fernández ha reconegut que CiU parteix des d’una posició de desavantatge, però ha assegurat que afronten la campanya electoral amb optimisme, amb un missatge entenedor i amb unes propostes basades en les polítiques socials i en la creació de llocs de treball.

Quant a les seues propostes electorals, Fernández ha remarcat que Flix necessita l’obertura d’un menjador social, gestionat per voluntaris i amb el suport d’entitats com ara Creu Roja i Càritas. De la mateixa manera, el candidat de CiU ha parlat d’impulsar plans d’ocupació per a persones sense cap subsidi i per als joves. A més a més, ha proposat un espai d’oci per als joves, en què ells mateixos també haurien d’implicar-se. Finalment, Fernández ha apuntat que el principal objectiu de l’Ajuntament hauria de ser atraure noves empreses i preparar un possible futur sense Ercros. De fet, ha dit que el consistori hauria d’adquirir sòl industrial i vendre els actius de Flix per captar les empreses.

Quant a la recuperació del patrimoni històric, Fernández ha assenyalat que en època de crisi hi ha aspectes que passen a ser secundaris. De fet, ha insistit que cal prioritzar les polítiques socials i l’economia.

Finalment, el candidat de CiU també ha remarcat que cal donar més suport i eines de promoció per al comerç local, i ha repassat altres qüestions de l’actualitat a Flix, com ara la finalització de les obres de neteja de l’embassament. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta