25 de juny del 2015

El col·lectiu LGTBI celebra 'l’orgull' a les Terres de l’Ebre amb tres dies d’actes


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Associació de Lesbianes, Gais, Transgèneres, Bisexuals i Intersexuals de les Terres de l’Ebre (LGTBI) ha organitzat una sèrie seguit d’activitats per celebrar el Dia Internacional de l’orgull gai al territori. Aquest dijous a la tarda, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo s’ha presentat el llibre 'A l’Americana' de Toni Manel Muñoz, periodista d’Ulldecona conegut com “Lo Mascarat”. També aquest divendres, a les 19 hores, es realitzarà una taula rodona sobre diversitat familiar a la biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, i la penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí a l’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita.

Ja dissabte, 27 de juny, es realitzarà un vermut popular per l’orgull, l’acte central de la commemoració a les Terres de l’Ebre. Serà a les 12 hores a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, on els castellers desplegaran la bandera LGTBI. A continuació Lo Mascarat llegirà el manifest. Una hora abans, a les 11 hores, el comunicador Jordi Trilla, també pronunciarà la conferència “L’orgull de l’Ebre” a la sala de plens de l’Ajuntament de Tortosa. Diumenge, també l’Ajuntament d’Amposta penjarà la bandera del col·lectiu LGTBI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta