25 de juny del 2015

Carme Forcadell participarà en l’Ofrena de Flors i Fruits de les festes de Roquetes



ROQUETES (Baix Ebre).- L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, la xertolina Carme Forcadell, serà la convidada d’honor a l’Ofrena de Flors i Fruits de les Festes Majors de Roquetes, i que tindrà lloc dissabte 4 de juliol. Així ho ha avançat el regidor de Festes, Sisco Ollé, durant la presentació del programa de Festes. Ollé ha explicat que el pregoner de les festes serà el president de la Coral Preludi a Caro, Ricardo Trullén, amb motiu del seu 20è aniversari i com a agraïment a la seva participació en els diferents esdeveniments culturals que s’organitzen a la ciutat. Així mateix, el regidor de Festes ha detallat que s’ha volgut variar la figura invitada a l’ofrena i buscar un personatge de rellevància social com Carme Forcadell.



Quant a la resta d’actes de festes majors, Ollé ha destacat que junt amb el Patronat de Festes, s’ha buscat organitzar tot un seguit d’actes “variats i xaladors” per afavorir la màxima participació possible dels veïns.

Com ja és tradicional divendres 3 de juliol, primer dia de festes, tindrà lloc la proclamació de pubilles i pubilletes de les festes majors de 2015. Dissabte 4 de juliol serà el torn del repartiment del típic panoli, el pregó i l’ofrena. Diumenge i dilluns, 5 i 6 de juliol, se celebrarà el gran cosso-iris mentre que dimarts tindrà lloc el XXXIII Sopar de la cabra a la terrassa d’estiu i ball amb l’orquestra Pensylvania. Dimecres es continuarà amb les menjades populars amb la gran paella monumental, el sopar de dones i el sopar a la fresca de joves i no tan joves. Dijous serà el torn del teatre, divendres de la fideuada popular i dissabte la nit de lluna al sol amb les orquestres La Habana i Centauro. Una traca final posarà fi a les festes 2015 diumenge 12 de juliol a la nit. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta