4 de juny del 2015

Pacte de govern entre Esquerra i PSC al Consell Comarcal del Montsià


AMPOSTA (Montsià).- La republicana Mari Carme Navarro, regidora d'Alcanar, serà la primera dona en presidir el Consell Comarcal del Montsià. Aquest dijous al matí, el portaveu del grup d’ERC al Consell Comarcal del Montsià, Alfons Montserrat, i el portaveu del grup comarcal del PSC, Joan Castor, han presentat el pacte de govern al consell del Montsià per al període 2015-2019. De fet, tots dos estaven acompanyats per Navarro, que ocuparà la presidència del consell en representació d’ERC els dos primers anys del mandat, i de l’ampostí Francesc Miró, que ho farà en representació del PSC els dos darrers anys.

 El pacte de govern consta de tres eixos fonamentals: priorització i potenciació dels serveis als municipis, impuls de les polítiques de progrés al servei de tota la ciutadania, i aposta decidida pel Consell d’Alcaldes, organisme que ha de ser la pedra angular d’aquest mandat. L’atenció a les persones i els temes mediambientals també seran prioritaris per al nou govern. Tots dos partits han valorat com a positiva l’experiència de govern conjunt que van tenir en aquest mateix consell durant dos mandats (2003-2007/ 2007-2011). / Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta