3 de juny del 2015

Més Ulldecona rebutja pactar amb CiU o Socialistes i es quedarà a l’oposició

 

ULLDECONA (Montsià).- El candidat de Més Ulldecona-Acord Municipal, Francesc Antoni Lavega, ha confirmat que el grup es quedarà a l’oposició en aquest proper mandat. Més Ulldecona ha decidit rebutjar les propostes de pactes que els ha ofert tant la candidata de CiU i alcaldessa en funcions, Núria Balagué, com la candidata de Socialistes d’Ulldecona, Núria Ventura, que ha estat la força més votada. Lavega ha explicat que Més Ulldecona va signar el compromís per la independència impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). En aquest sentit, el candidat de Més Ulldecona ha afirmat el pacte en CiU és “totalment inviable” ja que es planteja un acord a tres amb el PP. Més Ulldecona també descarta el pacte amb Socialistes Ulldecona pel fet que aquesta formació no ha signat ni preveu signar aquest compromís per la independència, un punt que consideren clau.

Així les coses, Lavega ha dit que Més Ulldecona ha decidit quedar-se a l’oposició. El candidat de Més Ulldecona ha deixat clar que la seva serà una oposició constructiva i que incidiran molt en el compliment de les lleis de transparència i l’impuls a mesures per afavorir la participació ciutadana. En les eleccions municipals del 24 de maig, Socialistes d’Ulldecona van aconseguir cinc regidors, mentre que CiU va quedar-se amb els quatre regidors actuals. Per la seua banda, el PP va mantenir els seus dos regidors, però Més Ulldecona, la llista vinculada a Esquerra, es va quedar amb només un regidor. La CUP també va entrar al consistori amb un regidor, però es va autodescartar per qualsevol pacte./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta