30 de juliol de 2015

Els primers 30 minuts al pàrquing de la plaça Ramon Berenguer IV d'Amposta seran gratuïts


AMPOSTA (Montsià).- EYSA, empresa concessionària de l'aparcament subterrani de la plaça Ramon Berenguer IV, i l'Ajuntament d'Amposta han arribat a un acord segons el qual la primera mitja hora d'estacionament en aquest pàrquing serà gratuïta per a tots els usuaris. Es tracta d'una acció de la qual se'n fa càrrec al 100% l'empresa concessionària i, tal i com explica l'alcalde, Adam Tomàs, s'ha "engegat amb la voluntat de dinamitzar el comerç a la zona del centre, aprofitant aquesta infraestructura de titularitat municipal".

En aquest mateix sentit, la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho ha assenyalat que "oferint aquesta mitja hora gratuïta d'estacionament es facilita que els compradors puguin arribar de forma còmoda per fer les seves compres no només als comerços de la zona centre, sinó també al Mercat Municipal". "S'aposta, d'aquesta manera, per la dinamització del comerç de proximitat", ha afegit Sancho. Per a poder gaudir d'aquesta mitja hora d'aparcament gratuït només caldrà recollir el tiquet per accedir a l'aparcament i si s'enretira dins d'aquests 30 minuts, no caldrà fer el pagament.

L'Ajuntament i l'empresa EYSA, concessionària també de l'explotació de la zona blava, han començat a treballar en un nou sistema de pagament per a la zona blava. Tal i com avança l'alcalde, es podrà utilitzar una aplicació mòbil per a fer el pagament, cosa que permetrà que "tots els usuaris només paguin pel temps estacionat". / Imatge Ajuntament d'Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta