21 de juliol del 2015

Forcadell, número 2 de Junts pel Sí, crida ‘tots els demòcrates’ a omplir la Meridiana l’11-S



BARCELONA.- Junts pel Sí és finalment el nom de la candidatura conjunta independentista, acordada entre Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes. La presentació de la llista va fer-se aquest dilluns al vespre, des de la terrassa del Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona. A més del president de la Generalitat, Artur Mas, que anirà de número quatre a la candidatura de Junts del Sí, també van participar-hi el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, que hi anirà de cinc, i els números 1, 2 i 3 de la llista, Raül Romeva, Carme Forcadell i Muriel Casals.

D’una banda, Romeva va assegurar que Junts pel Sí declararà la independència de Catalunya encara que l’Estat espanyol vulga bloquejar l’autogovern. D’altra banda, la xertolina Carme Forcadell, que va ser l’encarregada de cedir la paraula a Romeva, va remarcar que les diverses mobilitzacions al carrer han servit per demostrar la força de la societat civil de Catalunya, i per deixar ben clar que volen liderar el procés cap a l’estat propi al costat del Parlament. L’expresidenta de l’Assemblea Nacional Catalana va fer una crida per omplir la Meridiana de Barcelona el proper Onze de Setembre, per formar el que serà la Via cap a la República Catalana. Segons Forcadell, estan cridats a participar-hi “tots els demòcrates” del país, com a prèvia de les eleccions del 27-S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta