27 de juliol del 2015

Mor un xiquet de tres anys ofegat en una piscina privada a l'Ametlla de Mar


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Un nen de tres anys va morir ofegat en una piscina privada d'un xalet a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els fets es van produir divendres, als volts de migdia. Els familiars i amics del menor es van despistar un moment i quan se'n van adonar, el petit surava a l'aigua. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar fins al lloc van intentar, durant llarga estona, reanimar el petit però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Segons ha pogut saber l'ACN, el menor va ser traslladat al Tanatori de Tortosa on es va decretar la mort per accidentalitat un cop descartat cap signe de criminalitat. El nen estava de vacances amb la seva família i una altra família amiga, tots ells procedents de França. Estaven allotjats en un xalet de la urbanització 'Les tres Cales' de l'Ametlla de Mar. Els fets van tenir lloc a la piscina provada d'aquest habitatge on passaven les vacances.

Aquest és el segon menor que ha mort per ofegament durant l'estiu a les Terres de l'Ebre. El 12 de juliol, un altre xiquet de cinc anys i nacionalitat francesa va morir aquest mentre es banyava a la piscina d'un xalet de la urbanització Vila Ponença de l'Ampolla, on s'allotjava amb la seva família. El menor, que sabia nadar, va ser trobat inconscient al fons de la piscina pel seu pare, després que aquest s'hagués absentat del lloc durant cinc minuts, segons va declarar davant dels Mossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta