1 de juliol del 2015

Poble Nou del Delta tindrà mesa electoral perquè els veïns no hagen de desplaçar-se a votar a Amposta


POBLE NOU DEL DELTA (Montsià).- Els veïns de Poble Nou disposaran de mesa electoral pròpia que els estalviarà el desplaçament fins Amposta que havien de fer fins aquests moments. La mesa serà una realitat per a les pròximes eleccions al Parlament del 27 de setembre. La junta electoral de zona, que va consultar el nou govern municipal sobre el repartiment de meses al municipi, ubicarà una mesa a l'edifici de l'Ajuntament del nucli deltaic, que tindrà el nom d'Ajuntament de Poble Nou. " vam veure-ho com una oportunitat per donar resposta a aquesta reclamació històrica dels veïns", ha explicat l'alcalde Adam Tomàs (ERC), tot recordant que és una petició plantejada des de fa diversos mandats al ple sense resultat.

D'altra banda, el ple extraordinari del passat dilluns al vespre va nomenar Josep Joan Pla com a representant de l'alcalde al nucli de Poble Nou, amb una dedicació del 50% -20 hores- i una retribució de 1.314 euros mensuals brut, "els mateixos que l'anterior representant, tot i que amb més dedicació", ha precisat Tomàs. Tot i això, l'Ajuntament treballa ara per convocar un procés participatiu, "com es fa en altres poblacions similars", per escollir el representant de l'alcalde al Poblenou. "Esperem que tot pugui estar enllestit per poder fer aquest procés a principis de l'any vinent com a molt tard", ha indicat Tomàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta