15 de juliol del 2015

Una trentena d’artesans participaran en el primer Crafty Day d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Aquest proper dissabte 18 de juliol, el carrer Major d'Amposta s'omplirà de manualitats i artesania. Serà dins la primera edició del Crafty Day Amposta, un mercadet d'articles d'artesania organitzat per l'àrea de Comerç i Mercat Municipal d'Amposta. Des de les deu del matí i fins les nou del vespre, fins a 33 artesans, tots ells especialitzats en les disciplines de joieria, tèxtil, decoració i il·lustració, exposaran els seus productes artesans. Scrapbooking, crochet o patchwork són només algunes de les manualitats que es podran veure al llarg del dia al carrer Major. A més de la fira, a partir de les 19.00 hores hi haurà música en vinils amb el DJ Jordi Soulet. Punxarà música estil soul, rithm'n'blues i garatge.

La regidora de Comerç i Mercat Municipal d’Amposta, Susanna Sancho, ha explicat que fira naix tant de la voluntat dels comerciants del carrer Major com del propi ajuntament per dinamitzar l'activitat al voltant d'aquesta zona del municipi, i que la seva voluntat és donar continuïtat a aquest tipus d'activitats. En aquest sentit, Sancho també ha explicat que l'àrea de Comerç i Mercat Municipal té previst fer un estudi de la zona del centre de la ciutat per tal de tenir una radiografia acurada de implantació que hi ha de comerç a la zona i els locals comercials buits. Fins el moment, al carrer Major només es feien el Mercat a la Plaça al maig i la fira de Santa Llúcia al desembre. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta