4 d’agost del 2015

Canal 21 Ebre ja té WhatsApp, una nova finestra de comunicació amb els espectadors

 
TORTOSA (Baix Ebre).- Canal 21 Ebre ha obert aquest mes d’agost una nova finestra de comunicació amb els seues espectadors. Després de consolidar la seua presència a internet amb el nou portal de vídeos Canal21ebre.com, i de potenciar els seus comptes a Twitter i Facebook, la cadena de televisió privada de les Terres de l’Ebre també ha posat a disposició dels espectadors un número de WhatsApp, la popular aplicació mòbil. És el 606 56 65 21, un número molt fàcil de recordar.

En els darrers mesos són moltes les televisions d’arreu del món que han optat per incorporar el WahtsApp a les seues redaccions i programes, per afavorir la participació i la comunicació dels espectadors amb el mitjà. Així, Canal 21 Ebre ha volgut continuar la seua aposta per la innovació i sumar-se també a l’ús d’aquesta potent eina de comunicació, que cada dia utilitzen milions de persones.

A partir d’aquest mes d’agost, tothom podrà enviar-hi comentaris, notícies, opinions, fotografies i vídeos propis, que Canal 21 Ebre aprofitarà per als seus programes. Per exemple, L’Informatiu, el Primera Columna, el Districte 21, el Calaix de Sastre i el Poliesportiu són només alguns dels programes de Canal 21 Ebre que potenciaran la interacció amb els seus espectadors, aprofitant els missatges, les fotografies i els vídeos que tothom podrà enviar al número 606 56 65 21. Els espectadors només hauran de posar el seu nom i població al final dels diversos missatges, si volen que allò que envien aparegui després a la programació de Canal 21 Ebre.


D’altra banda, Canal 21 Ebre ja ha superat els 2.600 seguidors en el seu compte de Twitter. De la mateixa manera, la nova pàgina de Facebook també acumula més de 1.140 seguidors, tot i que fa poques setmanes que és en funcionament. Finalment, el canal a YouTube ja ha passat dels 6.000 vídeos penjats i dels 450 subscriptors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta