6 d’agost del 2015

Els concerts dels Amics de les Arts i Gertrudis, plats forts de les festes de la Cinta 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dijous el cartell de les Festes de la Cinta 2015, que se celebraran del 3 al 7 de setembre. El cartell ha estat dissenyat per Ignasi Barrera, de l’empresa Saeta, i torna a mostrar els elements del seguici festiu de Tortosa, envoltats per la lletra ‘C’ i amb un fons groc lluminós. Segons ha explicat Barrera, en la confecció del cartell han volgut mostrar que les festes de la Cinta ‘tenen nom propi’, i per aquest motiu reforçar la ‘C’ com a inicial del nom de la patrona. També ha detallat els elements que es poden observar al cartell.

Durant la presentació del cartell el regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha avançat alguns detalls del programa de la Cinta 2015. Com a preludi festiu, el dia de la Proclamació de les Pubilles i Pubilletes, que serà el 29 d’agost, Manel Fuentes actuarà al parc municipal Teodor González amb el seu espectacle ‘Manel Fuentes & The Spring’s Team’, un espectacle en col·laboració amb el restaurant el Parc. Ja en festes, un any més s’aposta per les nits de ball, amb les orquestres Cimarron, La Principal de la Bisbal i Bulcano. Pel que fa a les nits de concerts al parc, s’ha apostat per l’actuació de grups locals com ‘Gitanets i el Paiet Mauri’ o ‘El Mafio’. El regidor de Festes ha avançat també els caps de cartell per aquest any, que seran Gertrudis i Els Amics de les Arts.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, també ha explicat que un any més l’ajuntament ha apostat pel model de festes de cinc dies, que es va implantar ara fa cinc anys. En aquesta edició de la Cinta 2015 es recupera el concert de tancament de festes de la mà de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries al parc municipal./ Via Canala 21 Ebre / Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta