16 d’agost del 2015

Els sindicats denuncien una nova rebel·lió de venedors ambulants contra Mossos, a Sant Carles de la Ràpita



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- La trisindical dels Mossos (SME, SPC i CAT) ha denunciat que aquest dissabte al migdia s'ha produït una nova rebel·lió de venedors ambulants contra agents del cos. Segons ha explicat el secretari general de l'SME, Toni Castejón, ha estat Sant Carles de la Ràpita, després que uns agents de proximitat, requerits per treballadors d'un mercat, han instat a un grup de 'manters' a allunyar-se de la zona. La reacció dels venedors ambulants ha estat enfrontar-se amb els policies "amb crits, empentes i amenaces". La versió oficial dels Mossos d'Esquadra matisa que la tasca de mediació dels policies implicats ha aconseguit, però, rebaixar una tensió molt "crispada" a l'inici de l'enfrontament.

Castejón ha relatat que els policies han hagut de marxar "per evitar ser agredits" i també que "els reforços que s'havien activat", d'efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, han estat finalment anul·lats i han girat cua per decisió del sotscap regional. El portaveu sindical ha criticat la decisió "perquè deixa venuts els agents" i perquè la situació "cada cop és més tensa" entre agents i 'manters'.

La versió oficial del cos dels Mossos d'Esquadra remarca que en cap cas els policies han hagut d'abandonar l'espai de l'enfrontament. Es tractava d'agents de seguretat ciutadana, policies de proximitat, i la seva tasca "de mediació" ha aconseguit asserenar-los. Tot i que la situació ha estat a l'inici "molt crispada" no s'ha arribat a produir cap agressió per part d'ambulants contra els mossos. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta