15 d’agost del 2015

Sis detinguts en l'operació de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues a l'Ametlla de Mar



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L'operació de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues a l'Ametlla de Mar d'aquest divendres s'ha saldat amb sis detinguts, cinc homes i una dona de nacionalitats marroquina i espanyola que integraven una organització dedicada a la venda al detall de substàncies estupefaents. Durant els registres en sis domicilis, un pub i un locutori, els agents han interceptat cocaïna, haixix i marihuana, i diners en efectiu. L'operació, que continua oberta, ha permès desmantellar dos punts de venda i desarticular el grup narcotraficant més actiu de la població. Es dóna el cas que, fins i tot, el grup feia televenda de substàncies estupefaents i amenaçava aquells que intentaven competir amb ells.

L'operació policial ha començat cap a dos quarts de set del matí d'aquest divendres i s'ha donat per acabada a les dues de la tarda, amb la participació d'uns 90 agents de la Guàrdia Civil. L'actuació tenia com a objectiu desactivar diversos punts de venda de droga a la població de l'Ametlla de Mar i desarticular una organització que dominava tot el mercat de venda al detall de substàncies estupefaents. Els sis detinguts estan acusats de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues i amenaces.

Les entrades i registres han tingut lloc en sis domicilis, un locutori i un pub ubicats als carrers Benidorm, Pau, Cova Gran, Cervantes, Lluís Companys i plaça Catalunya, i s'ha comptat amb la participació d'un gos de detector de drogues. Efectius del Grup de Reserva de Seguretat d'aquest cos policial també han donat suport al dispositiu./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta