14 d’agost del 2015

Bot arrenca amb força les festes majors amb la jornada ‘Vi i solfa’



BOT (Terra Alta).- Bot va donar el tret de sortida a les seves festes majors aquest passat dijous 13 d’agost amb la celebració de la segona jornada ‘Vi i solfa’, que va comptar amb molta participació. Aquesta jornada va conjugar la millor representació del vi de Bot i el Pinell de Brai amb la música de la Bot-Band i l’escola de música de Benissanet. Aquesta activitat, que es va celebrar al carrer Major i la placeta de Sant Roc, està organitzada per l’Ajuntament de Bot, els cellers de Bot i del Pinell de Brai i participen els pares i mares de l’escola de música de Benissanet. Un dels pares de l’escola de música de Benissanet, Ramon Vinya, va explicar que aquesta jornada és itinerant entre la població de Benissanet, Pinell de Brai i Bot.

Per la seva part, un dels enòlegs participant a la festa, Josep Bosch, va explicar que aquesta jornada és una bona forma de promocionar i potenciar els vins d’aquestes poblacions. Els vins participants a la festa van ser de la Cooperativa Sant Josep de Bot, el celler Can Menescal, el celler Laureano Serres, Can Simoni i la SAT Serra de Cavalls. Aquesta va ser la primera activitat en el marc de les Festes de Bot, que duraran fins al diumenge 16 d’agost. Durant aquests dies es viuran el tradicional sopar de la cabra, el partit de futbol entre el Bot i l’Ascó o els populars balls de tarda, entre altres activitats. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta