25 d’agost del 2015

L'ulldeconenc Aleix Garcia fitxa cinc anys pel Manchester City



ULLDECONA (Montsià).- L’ulldeconenc Aleix Garcia ha fitxat per cinc anys amb el Manchester City, i és que els citizens han pagat la clàusula de 3 milions d’euros per tal que el jugador formi part de les seues files. L’ebrenc, fins ara jugador del Villareal, compleix així un dels seus somnis, ja que aquest equip anglès és un dels referents de la Premier League. El centrecampista assegura trobar-se en un bon estat de forma i preparat per jugar a la lliga anglesa.

El jove, que tan sols té 18 anys, es va formar a l’equip groc des de ben petit, exactament des dels 7 anys. Tot i que ha preparat la pretemporada amb el Vila-real, els Sky Blues han decidit incloure’l, de moment, a la plantilla del filial. D’aquesta manera, l’ebrenc estarà sota la direcció de Patrick Viera per complir les etapes d’adaptació. Tot i que està previst que formi part del primer equip en un termini de dos anys, no es descarta que, en el cas que el jugador es trobi a gust i evolucioni favorablement, hi jugui la temporada vinent.

Sigui com sigui, Garcia ha volgut agrair a tots els tècnics i responsables del Vila-real que van creure en ell i el van formar com a jugador. De fet, l’ulldeconenc és considerat un dels millors jugadors de la Ciutat Esportiva del Miralcamp. El centrecampista, a més, no ha amagat el desig de tornar algun dia a l’equip groc, vist que ha estat l’equip que li ho ha donat tot. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta