6 d’agost del 2015

‘Paisatges de llarga expressió’, la nova exposició del fotògraf tortosí Jordi Canalda a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El Museu de les Terres de l’Ebre acull la nova exposició ‘Paisatges de llarga expressió’, del fotògraf Jordi Canalda, conegut com Kiu Fotografia. Es tracta d’una mostra que reflexa la tècnica de llarga expressió fotogràfica, que ‘permet revelar la relació entre el món exterior de la natura i el món interior dels somnis, segons el mateix autor’. L’autor de l’exposició, Jordi Canalda, ha explicat que la mostra està formada per una vintena de fotografies, que mostra paisatges tan diürns com nocturns, del Delta de l’Ebre i de la Terra Alta, des d’una perspectiva diferent i surrealista. L’estructura de l’exposició al vestíbul de l’equipament museístic permet tenir una observació en moviment de les fotografies.

Segons l’autor, aquestes fotografies volen mostrar expressions d’una essència que envolta les Terres de l’Ebre i que busquen mostrar la relació íntima amb el territori, els sentiments i les sensacions del mateix fotògraf a l’hora de capturar la fotografia. Aquesta mostra és la primera de les quatre exposicions seleccionades de la convocatòria que va impulsar el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre per aquest 2015, i es podrà veure de forma gratuïta en horari habitual del museu fins al 6 de setembre. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta