17 de setembre del 2015

Bibiana Porres (PSC): ‘El desdoblament de la C-12 fa cinc anys que és al calaix de la Generalitat’



TORTOSA (Baix Ebre).- La número 3 del PSC per Tarragona i les Terres de l’Ebre, Bibiana Porres, s’ha compromès amb la millora de les infraestructures, la mobilitat i el transport urbà i ferroviari del territori. Ho va fer dimecres denunciant per enèsima vegada el tancament de la venda de bitllets a l’estació de Móra la Nova, i també aquest dijous durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Porres ha reivindicat una millora del transport públic per tren i per carretera, tot remarcant la importància d’integrar el territori a la xarxa de Rodalies i millorar el servei ferroviari. Però també la necessitat de construir el tram ebrenc de l’autovia A7 i també el desdoblament de la C-12. En aquest sentit, la candidata socialista ha recordat que el projecte per desdoblar l’eix de l’Ebre fa cinc anys que està “amagat al calaix” del govern de CiU.

En la mateixa entrevista, Porres ha recordat que la creació d’ocupació i l’atenció a les persones serà la prioritat d’un futur govern del PSC. La candidata ebrenca ha reiterat que el PSC té un programa propi per a les Terres de l’Ebre, amb qüestions com ara la defensa del cabal ecològic, la lluita contra el caragol maçana o el blindatge a les festes tradicionals amb bous. En aquest sentit, Porres ha reclamat als candidats de Junts pel Sí, i en concret a convergents i republicans, que concretin la posició dels seus partits a favor o en contra dels bous de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, Porres ha negat que la posició federalista del PSC siga un punt feble del programa electorals dels socialistes, tenint en compte la polarització del debat a favor i en contra la independència de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta