17 de setembre del 2015

Manel Alves (ANC): 'Soc fill d'extremeny i votaré independència'



TORTOSA (Baix Ebre).- El coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les Terres de l’Ebre, Manel Alves, ha fet aquest dijous una crida a votar les candidatures independentistes en les eleccions del 27 de setembre. A només 10 dies dels comicis, Alves ha fet una valoració molt positiva de la Via Lliure de l’Onze de Setembre a Barcelona, així com de la participació de la gent de les Terres de l’Ebre en la mobilització que va omplir l’avinguda de la Meridiana. I quant a les eleccions, el coordinador de l’ANC ha recordat que ara mateix només hi ha Junts pel Sí i les CUP, que aposten clarament per la independència. De fet, ha reiterat el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27-S.

En la mateixa entrevista, el membre de la sectorial de jubilats de l’ANC i del Cercle Català de Negocis, Jordi Romeva, ha defensat que una victòria del bloc independentista per nombre de diputats és suficient per tirar endavant la desconnexió d’Espanya. Així, Romeva ha rebutjat que ara els partidaris de seguir units amb l’Estat espanyol vulguen exigir una victòria també amb vots, quan han negat als catalans la possibilitat de fer un referèndum legal i acordat.

Romeva ha explicat que en els propers dies l’ANC seguirà treballant per esvair dubtes i pors, i també per fer entendre que amb la independència Catalunya podrà pagar les pensions o quedar-se a Europa. A més, també ha dit que és important que els més joves també vagin a votar. Per la seua banda, Alves ha criticat els líders dels partits espanyols que desembarquen a Catalunya amb la intenció de “dividir la societat catalana”. Alves no ha citat directament Pablo Iglesias, però ha dit que és una “falta de respecte monumental” voler frenar la independència apel·lant al vot de fills d’immigrats extremenys o andalusos. "Sóc fill d'extremeny i no els votaré mai; votaré independència", ha sentenciat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta