17 de setembre del 2015

Rodríguez (CUP) afirma que l’actitud de Ferran Bel és pròpia d’un 'cacic'

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del grup municipal de la CUP-Alternativa Ecologista de Tortosa, Xavier Rodríguez, ha lamentat l’actitud que va mostrar l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, en el darrer ple ordinari de dilluns. Una actitud que ha afirmat és pròpia d’un “cacic”. Rodríguez ha denunciat que durant el ple el va ridiculitzar, el va menystenir i el va tractar d’ignorant fins a dues vegades. Rodríguez ha demanat a l’alcalde respecte no només per ell sinó per tots els regidors que formen la corporació, i per allò que representa un plenari municipal. [Cliqueu aquí per veure la topada entre Rodríguez i Bel al ple de l'Ajuntament].

Rodríguez ha lamentat novament que l’alcalde de Tortosa rebutgés canviar el nom de la plaça d’Espanya per plaça de l’Ajuntament. També s’ha mostrat sorprès perquè es rebutgés estudiar eliminar l´ús del glifosat com a herbicida davant els indicis que pot desencadenar càncer. En aquest punt, Rodríguez ha lamentat que el govern de CiU no aprovi mocions en positiu per la ciutat, posant com exemple la moció de Movem Tortosa per a la millora de la Festa del Renaixement, només perquè aquestes propostes arriben de grups de l’oposició.

Així les coses, Rodríguez ha valorat que els primers 100 dies del nou mandat de Ferran Bel evidencien que no s’està impulsant cap política per solucionar els problemes reals de la ciutadania. El portaveu de la CUP-Alternativa Ecologista de Tortosa també ha lamentat el silenci d’ERC a qui ha acusat de fer seguidisme de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta