17 de setembre del 2015

Un nou accident a l'N-340 deixa dos ferits menys greus en un xoc a l'Ametlla de Mar



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Dues persones han resultat ferides menys greus aquest dijous a la tarda en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a l'N-340 a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), segons el Servei Català de Trànsit. El sinistre ha passat cap a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 1.119 d'aquesta via després que un camió punxés una roda i el seu conductor en perdés el control envaint el sentit contrari. El xoc s'ha produït quan un altre camió l'ha intentat esquivar. A conseqüència de la topada han resultat ferits menys greus dos homes, un de 58 anys i un de 39 anys. Tots dos han estat traslladats en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els Bombers han hagut de rescatar el conductor de la furgoneta, que ha quedat atrapat després de l'impacte. L'home, un veí de l'Ametlla de Mar de nacionalitat alemanya, hauria patit una fractura de clavícula. Finalment, no ha estat necessari activar l'helicòpter mèdic que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. Sis dotacions dels Bombers, quatre dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies han actuat al lloc dels fets. A conseqüència del sinistre ha calgut alterar el trànsit de la via, que a tres quarts de cinc de la tarda es continuava vehiculant per un sol carril.

Aquest és el tercer accident important, tot i que, sortosament, aquest cop sense víctimes mortals, que es produeix a la carretera N-340 en els últims deu dies. Els dos anteriors, a només deu quilòmetres de distància, al veí terme del Perelló, es van tancar amb un balanç de quatre morts. Arran d'aquests sinistres, alcaldes i veïns de la zona s'han mobilitzat per reclamar solucions imminents a l'elevada accidentalitat de la via, que registra el pas de més de 4.000 camions diaris, segons el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Ajuntaments i veïns reclamen una solució provisional i immediata per al trànsit pesant, amb la desviació obligatòria i bonificada per l'autopista AP-7, mentre no es construeixi la projectada autovia A-7, paral·lela a la carretera i al vial de pagament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta