17 de setembre del 2015

L’Ebre Beer permetrà degustar més de 40 tipus de cervesa artesana


TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest dissabte 19 de setembre se celebrarà la tercera edició de la Mostra de Cerveses Artesanes de les Terres de l’Ebre, Ebre Beer. En aquesta ocasió hi haurà un aparador format per una dotzena d’empreses, la majoria catalanes, però també de la Franja i del nord de Castelló, que presentaran més de 40 tipus de cerveses diferents. Organitzada per vinoteca Tanins i la microcervesaria tortosina Lo Gambusí, la mostra està pensada per a un públic heterogeni, no només els aficionats a la cervesa artesana, ja que més enllà de la degustació hi haurà també activitats paral·leles com una musclada popular al migdia, un ball de jotes a la tarda o concerts de música a partir de les 21 hores amb “Los Gitanets i el payet Mauri”, i “Ben Endins”.

El responsable de Tanins, Jordi Garcia, ha explicat que la idea és convertir aquest dia en una jornada lúdica pensada per a tota la família. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, ha destacat la consolidació d'aquesta mostra com a eina de promoció d'un producte però també del barri i de la ciutat. L'Ebre Beer s'instal·la al carrer Arnes, al barri de Ferreries, i entre els expositors hi haurà també oferta per menjar. L'entrada és lliure però per degustar cerveses caldrà adquirir un tiquet de 5 euros, amb el qual s'obté el got oficial d'Ebre Beer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta