2 de setembre del 2015

Els Mossos imputen un conductor a Gandesa que conduïa drogat i sense punts



GANDESA (Terra Alta).- Els Mossos d'Esquadra van imputar, el 24 i el 26 d'agost, tres homes, de 31, 32 i 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Gandesa (Terra Alta) i Alzira (València), com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària. Dos d'ells conduïen beguts a Gandesa i a Aldover (Baix Ebre), l'un triplicava la taxa permesa, mentre que l'altre la quadruplicava i viatjava amb un menor sense fer ús dels sistemes de seguretat passius. El tercer conductor no disposava de punts al permís de circulació i va donar positiu en cocaïna i amfetamines. Tots tres hauran de comparèixer davant dels Jutjats de Gandesa i Tortosa quan siguin requerits per l'autoritat judicial.

El primer fet es remunta al 24 d'agost quan una patrulla de mossos, que estava realitzant un control de drogo-alcoholèmia a l'N-420 al seu pas per Gandesa, va aturar un vehicle el conductor del qual va donar positiu en cocaïna i amfetamines. Per aquest motiu, se'l va ser denunciar administrativament. Acte seguit, els agents van comprovar la documentació del conductor i van constatar que no disposava de punts en el seu permís de conduir, motiu pel qual li van imputar penalment un delicte contra la seguretat viària.

Dos dies després, concretament el 26 d'agost, un veí de Gandesa va alertar que hi havia un vehicle circulant pel municipi el conductor del qual, li semblava, podia anar sota els efectes del alcohol. Seguidament, la patrulla va localitzar el vehicle al carrer Iriarte i , en les proves d'alcoholèmia, el conductor va donar 0,88 mg/l, tres vegades més de la taxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu, se li va imputar un delicte contra la seguretat viària.

La mateixa tarda del 26 d'agost, els Mossos d'Esquadra efectuaven un patrullatge preventiu per la C-12, al seu pas per la població d'Aldover (Baix Ebre), quan van observar com un vehicle avançava en una zona en què estava prohibida aquesta maniobra. Immediatament, la patrulla va aturar el vehicle i va observar que en el seu interior hi viatjava un menor de tres anys sense fer ús dels sistemes de seguretat passius i que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En sotmetre's a prova d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat positiu d'1,19 mg/l, superant en quatre la taxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu, els agents li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit i el va denunciar administrativament per no fer ús del sistema de seguretat passiva i per l'estat dels pneumàtics. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta