28 de setembre del 2015

El Centre UNED-Tortosa obre una aula universitària a Móra d’Ebre



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El Centre UNED-Tortosa ha obert una nova aula universitària a Móra d'Ebre, que s'afegeix a la que va obrir fa uns mesos a Vandellòs-Hospitalet de l'Infant. El nou equipament, que s'ha ubicat a l'hotel d'entitats de la capital de la Ribera d'Ebre, ofereix la possibilitat de cursar el Grau de Ciències Ambientals així com l'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, i la UNED Sénior, dirigida a persones més grans de 55 anys. El president del Patronat del Centre Associat de la UNED-Tortosa, Ferran Bel, ha dit que aquest és un projecte a "mig i llarg termini" i ha valorat que el fet que Móra d'Ebre passi a ser plaça universitària és important per al municipi, la comarca i per al conjunt de les Terres de l'Ebre.

En termes similars s'ha expressat l'alcalde de Móra D’EBRE, Joan Piñol,, que ha estès el possible interès per la nova aula universitària a les comarques del Priorat i Baix Maestrat. Piñol ha justificat l'elecció del Grau de Ciències Ambientals per la necessitat d'especialització d'una oferta que ha vinculat molt estretament a l'àmbit d'influència del municipi. De la seva banda, el director de la UNED-Tortosa, Josep Maria Franquet, ha afegit que amb la nova aula universitària, sumada amb la que ja es va posar en marxa a Vandellòs-Hospitalet de l’Infant, es prestarà un millor servei al territori. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta