30 de setembre de 2015

Trens Dignes reivindica la presència de l’Ebre al Pla de Transport de Viatgers

 


TORTOSA (Baix Ebre).- La plataforma Trens Dignes ha presentat aquest dimecres al·legacions al Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2020. Tot i que consideren que el document és "molt genèric" i que les seves reivindicacions ja s'han fet arribar al mateix conseller, han decidit reivindicar la presència de les Terres de l'Ebre en aquest pla que, segons asseguren, és "ínfima". Entre les al·legacions, hi ha el projecte de rodalies a les Terres de l'Ebre; la gratuïtat de l'AP-7 en el tram ebrenc; i la intermodalitat entre el servei ferroviari i el transport per carretera. A més, també reivindiquen el pla de mobilitat de les Terres de l'Ebre que entri al detall del que necessita el territori.

Des de la plataforma han destacat que s'estigui millorant la connexió amb autobusos des de l'Ebre a Barcelona i Tarragona, però han reclamat una millora de la capil·laritat entre les comarques del territori; així com la implantació del sistema d'integració tarifària, que hauria d'haver entrat en funcionament des de l'any passat.

Pel que fa a les infraestructures ferroviàries, Trens Dignes reivindica la creació d'unes rodalies de les Terres de l'Ebre, i també exigeixen que s'adeqüin les vies a l'ample internacional i no a l'ample ibèric. Respecte les carreteres, demanen la gratuïtat de l'AP-7 en el tram ebrenc, així com el condicionament de la C-12 i la N-420. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta