16 de setembre del 2015

Un total de 34 establiments de Tortosa participaran a la ruta Atortosa dtapes

 

TORTOSA (Baix Ebre)-. De l’1 al 12 d’octubre se celebrarà la segona edició de Atortosa dtapes, organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa. En aquesta ocasió seran 34 establiments els que participaran en aquesta iniciativa que inclourà quatre rutes pels barris del Temple, Ferreries, Centre i Nucli Antic, on es podran degustar les millors tapes preparades pels xefs dels restaurants participants. Aquestes es podran degustar acompanyades d'un quinto o canya d'Estrella Damm a un preu únic de 2,50 euros.

El gerent de la Cambra de Comerç, Francesc Minguell, ha destacat que les tapes s’elaboraran amb productes del territori. Una de les novetats d’aquesta edició és que es podrà descarregar gratuïtament l’aplicació Gastronosfera, a través del patrocini de DAMM amb tota la informació de les rutes, establiments i tapes. També es pot consultar la web atortosadtapes.cat. També hi haurà un concurs de les millor tapes de cada ruta.

La millor tapa de totes participarà al concurs de la Tapa de l'any que s'organitza a Sitges juntament en les tapes de totes les rutes organitzades a Catalunya. Així mateix, la primera persona que consumeixi les 34 tapes tindrà una invitació per dues persones al restaurant Villa Retiro. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta