20 d’octubre del 2015

Bel lamenta que els alcaldes d'ERC de l’N-340 estiguen aïllant la Generalitat fent una política 'partidista'



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha emmarcat dins de la “política partidista” la creació del front d’alcaldes que Esquerra ha promogut als municipis afectats per la carretera N-340. Tot i que ha deixat clar que aquesta línia d’actuació és legítima, Bel ha lamentat que s’estiga prescindint del govern de la Generalitat, que és el “veritable interlocutor” amb el govern de l’Estat per resoldre la sinistralitat a la carretera. En aquest sentit, Bel ha recordat als alcaldes republicans que el Subdelegat del Govern a Tarragona és “l’antic Governador Civil”. De fet, ha afegit que Tortosa no se sent apartada d’aquest nou front institucional al qual ara també s’han sumats els alcaldes de l’Ampolla i de Camarles. Segons Bel, a qui s’està aïllant és al govern català.

Bel també ha recordat que des de fa temps que des del territori s’està reclamant la gratuïtat de l’AP-7 mentre no estiguen fetes les obres de la nova autovia A-7. Per tant, ha fet notar que no és una reivindicació nova. En aquest sentit, l’alcalde de Tortosa ha defensat la necessitat estratègica de construir el tram pendent de l’autovia entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant, i ha rebutjat que ara s’estiga qüestionant aquesta infraestructura des d’alguns partits i sindicats.

Finalment, Bel també ha qualificat de “bajanades” les acusacions de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, que en els darrers dies han afirmat que des del govern de CiU s’ha pressionat la federació veïnal de Tortosa perquè modifiqués la seua estratègia. L’alcalde ha negat categòricament aquestes hipotètiques pressions polítiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta