20 d’octubre de 2015

Els dos jutjats del Penal de Tortosa es traslladaran a l'antiga comissaria dels MossosTORTOSA (Baix Ebre).- Els dos jutjats del Penal de Tortosa es traslladaran a les noves dependències de l'antiga comissaria dels Mossos d'Esquadra a finals d'any. Segons ha explicat el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, les obres d'adequació de l'edifici, on actualment ja està el jutjat Social, ja s'han iniciat i s'hauran enllestit en dos mesos. Amb una inversió de 200.000 euros, la Generalitat resoldrà així els endèmics problemes d'espai que tenen els actuals jutjats fins que es pugui construir el nou edifici judicial, al carrer de la Mercè, a tocar de l'actual. D'altra banda, el Govern té previst presentar el Pla de mobilitat de l'Hospital Verge de la Cinta durant la segona quinzena de novembre.

Els dos jutjats penals de Tortosa -el dos es va posar en marxa a principis d'any- estaran ubicats a la segona planta de l'edifici de l'antiga comissaria dels Mossos d'Esquadra, al carrer Comerç al barri de Ferreries; mentre que el Social es mantindrà a la planta baixa com està ara. Les obres d'adequació, que ja s'han iniciat, inclouran els accessos directes pels vehicles dels cossos policials. En l'àmbit judicial, Pallarès també ha recordat que s'està treballant per posar en marxa l'oficina judicial d'Amposta amb l'objectiu que al març del 2016 estigui en funcionament.

D'altra banda, en el marc del Consell de direcció de l'Administració de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Pallarès ha assegurat que el Govern presentarà el Pla de mobilitat de l'Hospital Verge de la Cinta, que ha de permetre donar solucions a la millora de l'accessibilitat i aparcaments, durant la segona quinzena de novembre. El delegat ha detallat que el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, serà l'encarregat de presentar-ho a l'Ajuntament i a les entitats que van demanar-ho, com el sindicat CATAC o la Federació d'Associació de Veïns de Tortosa. "El document donarà solucions tècniques un cop analitzat els usuaris de l'Hospital, la procedència, l'ús que se'n fa del transport públic, o de les escales que hi ha al centre de la ciutat", ha afegit Pallarès.

 A punt de tancar la temporada de navegabilitat -es farà el 2 de novembre-, el delegat també ha informat que entre el 10 i 15 de novembre es posarà en funcionament l'embarcació especialitzada en segar i recollir les algues al mateix temps. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta