20 d’octubre del 2015

Movem tornarà a demanar que Tortosa siga candidata a Patrimoni de la Humanitat



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal de Movem Tortosa portarà una moció al proper ple ordinari de l’Ajuntament per demanar novament que s’inicien els tràmits perquè Tortosa sigui declara Patrimoni de la Humanitat. En concret, la moció de Movem demana que l’Ajuntament creï una comissió d’experts que s’encarregui d’estudiar i elaborar una candidatura per aconseguir aquesta declaració. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha recordat que aquesta proposta va ser inclosa en l’Informe sobre estratègia turística al municipi de Tortosa que va elaborar la Universitat Rovira i Virgili (URV) i també compta amb l’aval de l’expresident de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza.

En l’anterior mandat, l’any 2013, el grup d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ja va presentar la mateixa moció al ple de l’Ajuntament. En aquella ocasió, la proposta va ser rebutjada amb els vots de CiU, que tenia majoria absoluta. Jordan confia que amb la correlació de forces actuals a l’Ajuntament, la proposta pugui tirar endavant amb el suport d’ERC, malgrat l’Acord d’Estabilitat amb el govern municipal. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta