20 d’octubre del 2015

Bel anuncia que el nou projecte de piscines de Tortosa sortirà a concurs abans de final d’any



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha anunciat aquest dimarts que abans de final d’any l’Ajuntament traurà a concurs el projecte de les noves piscines que s’han de construir a l’estadi municipal. Això serà possible un cop que ja ha quedat tancat el nou sistema de finançament per costejar les obres, que podrien tenir un cost d’uns 5,4 milions d’euros. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel no ha volgut concretar si l’Ajuntament haurà de demanar un préstec per finançar l’operació, però l’alcalde sí que ha assenyalat que l’actual conjuntura econòmica afavoreix que les entitats bancàries estiguen obertes a treballar amb les administracions públiques. Però Bel ha remarcat que els canvis en el sistema de finançament s’explicaran properament.

A finals del mandat anterior, la idea del govern de CiU era finançar les noves piscines amb recursos de l’Ajuntament, a càrrec de diferents anualitats del pressupost municipal. La previsió era poder pagar la piscina en un període d’entre quatre o vuit anys, destinant anualment una partida d’entre 1 i 1,5 milions d’euros. Bel ha confirmat que, al marge dels canvis en el sistema de finançament, el govern no ha modificat el projecte que CiU va presentar a l’abril del mes passat, abans de les eleccions municipals del maig.

El projecte preveu una piscina coberta de 25 per 20 metres, amb vuit carrils de competició, i amb un tancament retràctil en un dels laterals que permetrà obrir la piscina a l’estiu. També inclou vestidors per grups i per abonats, així com sales de fitness i un gimnàs, i pistes de pàdel. Quant al període de construcció, Bel va explicar a l’abril que està previst que es pugui materialitzar en dos anys, dividint les obres en dues fases. Primer es construiria la piscina i després els vestidors i el gimnàs, de manera que no s’aturarien en cap moment les activitats de piscina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta