21 d’octubre del 2015

Dani Andreu reclama l’alliberament de l’AP-7 i nega cap boicot a la Generalitat per l'N-340

 

L'ALDEA (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, ha afirmat aquest dimecres que les mesures anunciades pel govern de l’Estat per reduir la sinistralitat a l’N-340 són clarament insuficients. En concret, l’Estat preveu invertir uns 10 milions en construir un total d’onze rotondes en un tram de 62 quilòmetres, prohibir els girs a l’esquerra, i limitar la velocitat als 80 quilòmetres per hora, per convertir l’N-340 en una via interurbana. Però durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Andreu ha reiterat que aquestes mesures haurien de complementar-se amb l’alliberament dels peatges de l’AP-7 entre l’Hospitalet de l’Infant i Peníscola. També ha anunciat que el següent pas dels alcaldes serà demanar una entrevista urgent amb la ministra de Foment, Ana Pastor, perquè no es poden esperar a mesures a mig i llarg termini.

D’altra banda, Andreu ha volgut respondre l’alcalde de Tortosa, després que el convergent Ferran Bel lamentés la “política partidista” dels alcaldes d’ERC de l’N-340, i que els acusés d’haver arraconat la Generalitat en la seua negociació amb l’Estat. L’alcalde de l’Aldea ha assenyalat que no comparteix la visió de Bel, però ha evitat polemitzar. En qualsevol cas, ha deixat clar que el front d’alcaldes de l’N-340 vol ser una altra eina per acabar amb les morts en aquesta carretera, al costat de la Generalitat i de l’altra taula institucional que va impulsar l’alcalde del Perelló, i que també inclou altres ajuntaments com Tortosa i el mateix govern català.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de l’Aldea ha tornat a rebutjar els cons que el Servei Català de Trànsit va instal·lar novament en el tram entre el Perelló i l’Ametlla de Mar, en tant que provoquen inseguretat als conductors i poden produir accidents. Finalment, Andreu ha defensat també la necessitat de construir també el tram pendent de l’autovia A-7 entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant, ja que és una infraestructura estratègica per al territori. Amb tot, l’alcalde de l’Aldea ha afegit que es replantejaria la construcció de l’autovia si finalment s’allibera l’autopista i s’opta per construir un tercer carril a l’actual AP-7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta