21 d’octubre del 2015

Els animals del Delta i el Port ja omplen de color la planta de pediatria l’hospital Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha presentat aquest dimecres el resultat final del projecte que dinou il·lustradors, la majoria de les Terres de l'Ebre, han realitzat a la planta de pediatria. En el marc del projecte “Centres mèdics il·lustrats”, un grup d'il·lustradors liderats per Ignasi Blanch van treballar intensament durant una setmana per decorar la planta de pediatria amb dibuixos d'animals autòctons que viuen al Delta de l'Ebre o al Parc Natural dels Ports. Així, un vol de flamencs dóna la benvinguda al passadís de la planta, i a cada habitació un animal convida a treure un somriure als xiquets i professionals mèdics.

El cap de Pediatria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Jaume Rosal, ha afirmat que era un “anhel i una il·lusió que ara s'ha fet realitat”. Rosal també ha destacat la importància dels aspectes més humans i emotius en la recuperació d’un pacient, ja sigui xiquet o adult. Per la seva part, Ignasi Blanch, ha detallat que alhora “d’humanitzar” la planta de pediatria s’han tingut en compte també aspectes com la gamma cromàtica o la temàtica dels dibuixos. El projecte “Centres mèdics il·lustrats” va nàixer ara fa 10 anys a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i han continuat en altres centres sanitaris catalans. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta