21 d’octubre del 2015

Els alumnes del col·legi Sant Jordi serveixen fruita fresca als xiquets de la Mercè



TORTOSA (Baix Ebre).- Els alumnes de l’escola de la Mercè de Tortosa han participat aquest dimecres en la segona edició de la campanya “Esmorzars saludables”. Així, un grup d’alumnes del col·legi Sant Jordi de l’EMD de Jesús ha ofert un esmorzar a base de fruita fresca als alumnes de la Mercè. D’aquesta manera, no només es vol posar de manifest la importància de menjar fruita des de petits sinó també que els alumnes amb més necessitats gaudeixin d’una menjada saludable.

Tant el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Antoni Martí, com de Salut, Albert Gómez, han valorat positivament la iniciativa no només per la col·laboració entre dos centres sinó també per posar sobre la taula la importància de menjar fruita entre els més petits. Un dels alumnes del col·legi Sant Jordi que ha participat en l’elaboració de l’esmorzar saludable ha detallat en què consistia. La directora de l’escola de la Mercè, Rosa Maria Curto, ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut realitzar aquesta acció amb l’alumnat del centre. La mateixa acció es va realitzar el curs passat a l’escola de Remolins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta