27 d’octubre del 2015

La Policia Local de Roquetes rescata tres excursionistes perduts a la zona de la Caramella


ROQUETES (Baix Ebre).- La Policia Local de Roquetes va rescatar tres excursionistes perduts a la zona de la Caramella. Els fets van passar el passat 10 d'octubre, quan dos nois i una noia de la Canonja i Bonavista, van deixar el seu vehicle al refugi de la UEC i al voltant de les 18.40 h, es van perdre per la zona de la Caramella. El grup, amb la noia que s'havia fet mal al genoll, va alertar de la seva situació al telèfon d'emergències 112, el qui es va posar en contacte amb la policia local de Roquetes. Amb la impossibilitat que els bombers de Tortosa poguessin desplaçar-se ràpidament, pel fet que les dotacions es trobaven en un incendi i que els bombers d'Amposta tardarien a enviar efectius, la policia local de Roquetes es va desplaçar a la zona.

Tot i la mala cobertura de la zona, van aconseguir comunicar-se amb els excursionistes mitjançant una aplicació de missatgeria per a mòbils, amb la que van poder rebre la descripció del lloc on es trobaven. Gairebé de nit, van localitzar al grup perdut caminant per un sender en sentit a la Casa de Carvallo i ràpidament es va contactar amb el Servei d'Emergències Mèdiques. L'ambulància del SEM va atendre en primera instància a la noia, a la qui li van diagnosticar un possible esquinç al genoll. A causa de l'esgotament i nerviosisme dels excursionistes, la policia local de Roquetes els va traslladar al refugi de la UEC, on van poder agafar el seu vehicle per retornar a casa seva. / Imatge Ajuntament de Roquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta