14 d’octubre de 2015

Les X Jornades de les Lletres Ebrenques portaran 60 autors a AmpostaAMPOSTA (Montsià).- Del 21 al 24 d’octubre Amposta celebrarà les X Jornades de les Lletres Ebrenques. Un any més les jornades agrupen en quatre dies conferències, taules rodones, xerrades i espectacles a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó amb el propòsit d’esdevenir una referència en el terreny cultural i de les lletres al territori. La inauguració oficial de les jornades anirà a càrrec de l’escriptori, antropòleg i sociòleg Joan Mira amb la conferència “Sobre llengües i cultures: l’espai de la llengua escrita”. També s’homenatjarà a l’escriptor i artista ampostí Emili Bonet.

La directora de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, Joana Serret, ha destacat que en aquesta edició són més de 60 els autors no només de les Terres de l’Ebre sinó també d’altres punts dels Països Catalans els que participaran en les Jornades de les Lletres Ebrenques.

Un altre dels plats forts de les Jornades serà l’espectacle Vestigis. Es tracta d’un espectacle teatral itinerant sobre la Batalla de l’Ebre per diversos espais del recinte del Castell i adreçat a tot tipus de públic. El seu director, Valer Gisbert, ha explicat que l’espectacle vol ser també un espai de reflexió al voltant de la Batalla de l’Ebre i les seves conseqüències.

L’espectacle poètic musical “Recordant Ovidi”, en el 20è aniversari de la seva desaparició, posarà punt i final a les Jornades. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta