16 de desembre del 2015

Annabel Marcos (Democràcia i Llibertat) avisa que Ciutadans farà ‘de tot’ contra Catalunya



TORTOSA (Baix Ebre).- La candidata ebrenca al Senat per Democràcia i Llibertat, l’ampostina Annabel Marcos, ha afirmat aquest dimecres que el procés català necessita tenir presència a Madrid després de les eleccions del 20 de desembre. Durant una entrevista a Primera Columna, Marcos ha remarcat que Democràcia i Llibertat conserva “l’ADN convergent”, i que el seu objectiu a Madrid és preparar la desconnexió amb Espanya, però també negociar o vetar les noves lleis que puguen afectar els catalans. D’altra banda, Marcos ha advertit que un bon resultat de Ciutadans, i la seua possible entrada al govern de l’Estat, seria “molt pitjor” per al país que l’actual executiu del Partit Popular. De fet, l’exdiputada al Parlament ha dit que Ciutadans farà “de tot” contra Catalunya.

En la mateixa entrevista, Marcos també ha advertit que En Comú Podem és una marca electoral per amagar les sigles d’Iniciativa, tot lamentant que aquesta formació es desmarqués del bloc sobiranista. Siga com siga, la candidata de Democràcia i Llibertat ha remarcat que el 20 de desembre tots els catalanistes han d’acudir a les urnes per mantenir el procés ben viu.

Quant a les propostes per a Terres de l’Ebre, Marcos ha recordat que Democràcia i Llibertat reclama una solució per a l’N-340 i la construcció de l’autovia A-7, així com les obres pendents del Corredor del Mediterrani. També ha advertit que la hibernació de la planta Castor continua sent una amenaça per al territori, i que Ciutadans voldria fer un transvasament de l’Ebre a València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta