14 de desembre del 2015

Domènech diu a Tortosa que no permetran que C’s converteixi l'aigua de l'Ebre en un negoci



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha dit aquest dilluns des de Tortosa que no permetran que Ciutadans converteixi l’aigua en un negoci. Aquesta ha estat la resposta de Domènech a l'aposta del candidat de Ciutadans, Albert Rivera, pel Pla Hidrològic Nacional. Acompanyat pel cap de llista per Tarragona, Fèlix Alonso, Domènech ha assegurat que guanyaran per defensar “el territori, les Terres de l'Ebre, els aqüífers i les zones inundables i per derogar els projectes de transvasaments”. Segons Domènech hi ha en joc dos models de país de defensa o atac del territori, el model de Ciutadans o el que representa en Comú Podem.

Domènech també creu la indemnització a l'empresa de Florentino Pérez pel projecte Castor és reversible i demana revisar l'auditoria econòmica. El candidat d’En Comú Podem ha dit que aquesta indemnització “prové d’un pacte de govern del PSOE amb Florentino Pérez, pel qual la plataforma es va convertir en un desastre ecològic i va provocar terratrèmols producte dels acords”. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta