9 de desembre del 2015

El PSC de l'Ebre aposta per enfortir el teixit empresarial i la internacionalització



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC aposta per enfortir el teixit empresarial i avançar en la internacionalització de les empreses per tal d’afavorir el creixement de l’ocupació a l’Estat espanyol. El candidat del PSC al Senat per Tarragona, Joan Sabaté, assegura que “lluny de l’eufòria mostrada pel PP” els darrers indicadors mostren que la taxa d’atur en quatre anys només ha baixat del 22’56 al 21’18% i hi ha més de 2’2 milions d’aturats de llarga durada. Sabaté ha dit que la situació “és molt preocupant” i que cal prendre mesures. Entre d’altres els socialistes s’han compromès a derogar la reforma laboral del PP, aprovada també amb els vots de CiU, però també per afavorir la competitivitat de les empreses.

Els socialistes aposten per donar un impuls al sector energètic que permeti rebaixa el preu de l’energia, completar el traçat de l’A-7 entre La Jana i l’Hospitalet de l’Infant, o completar la construcció del corredor ferroviari Mediterrani. Sabaté ha recordat que l’aposta inclou una gran estació de mercaderies a l’Aldea connectada amb el port d’Alcanar. En aquesta línia, Sabaté ha insistit que cal lligar l’impuls als equipaments i les infraestructures amb l’aposta per la recerca i el coneixement. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta