13 de desembre del 2015

L'escàndol de Salinas a Mallorca s'embolica amb la publicació de les primeres imatges



PALMA.- El Diario de Mallorca ha publicat aquest dissabte les primeres imatges i més informació sobre la presumpta relació sentimental de Xavier Salinas, exbisbe de Tortosa, amb la seua secretària de Relacions Institucionals. Les imatges formen part del dossier de 79 folis que va preparar una agència de detectius de Palma per encàrrec del marit de la dona, que es diu Sonia Valenzuela. Segons aquest periòdic, l'informe va servir per confirmar que el bisbe rebia gairebé tots els dies la seua secretària al Palau Episcopal, però "d'amagat i en horari nocturn". Amb tot, també afirma que no hi ha cap imatge que denote una "mostra explícita d'afecte cap a la dona, ni tampoc que mantinguessin una relació passional". A les imatges es pot veure Salinas vestit amb un xandall, obrint i tancant la porta a l'hora de rebre i d'acomiadar-se de la dona, que en declaracions a la premsa de les Balears ha assegurat que la denúncia del seu marit, Mariano de España, és falsa. Divendres, Salinas va haver de respondre dels fets en un consell presbiteral extraordinari. En sortir de la trobada amb els capellans, el bisbe de Mallorca va reconèixer que sí que va ser cridat al Vaticà per explicar la seua versió dels fets, però va negar estar enamorat de Valenzuela.

De España va ordenar un seguiment dels moviments de la seua dona, que va iniciar-se a finals del mes d'octubre i va durar fins al mes de novembre. L'informe del detectiu assegura que el bisbe de Mallorca i Sonia Valenzuela passaven junts més de 10 hores cada dia. I quan se separen, tornen a mantenir llargues converses telefòniques, moltes vegades de matinada. En total, en els quatre mesos que van des de juliol fins a octubre, parlen durant unes 145 hores, segons El Diario de Mallorca. Per la seua banda, el diari El Mundo ha explicat aquest dissabte que el passat 5 de setembre Mariano de España i Sonia Valenzuela van renovar els seus vots matrimonials en una cerimònica que va oficiar el mateix Salinas.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta