16 de desembre del 2015

Sabaté adverteix que Convergència mai ha abandonat la voluntat transvasista



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC al Senat, Joan Sabaté, ha recordat aquest dimecres el compromís socialista en la defensa de l’aigua del riu Ebre. El tema de l’aigua i el transvasament de l’Ebre ha tornat a entrar en campanya després que Ciutadans s’hagi mostrat obertament partidari del Pla Hidrològic Nacional apel·lant a criteris tècnics i el PP parli “d’aigua per a tots”. Sabaté ha dit que més enllà de criteris tècnics al darrere hi ha una decisió política. Així, el candidat del PSC ha advertit que cal anar amb compte amb aquests partits però també amb Convergència que “mai ha abandonat la voluntat transvasista” perquè al darrere de l’obra pública “hi ha un gran negoci”.

 Després de recollir algunes de les inquietuds del sindicat agrari Unió de Pagesos i també del sector pesquer del territori, el PSC s’ha compromès a treballar per compensar els pagesos de l’arròs pel sobrecost que els suposa tractar els camps per lluitar contra la plaga del caragol maçana. Sabaté també s’ha compromès amb els pescadors de Sant Carles de la Ràpita a que el govern espanyol els pagui l’import dels ajuts per les vedes biològiques fetes durant el 2014 i 2015./ Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta