16 de desembre del 2015

La Generalitat reemprèn les obres de l’edifici de les delegacions a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Gairebé sis mesos després del previst, el Govern ha reemprès les obres de l’edifici de les delegacions a Tortosa. L’actuació va quedar paralitzada fa tres anys per la crisi econòmica i només es va construir el pàrquing soterrat del carrer Montcada. Després es va preveure que els treballs comencessin al juliol un cop es va aprovar el nou projecte constructiu que suposarà una inversió de 6 milions d’euros, dos menys que el projecte original. Però a l’hora de signar el contracte, l’empresa que ha de construir el nou edifici va mostrar el seu desacord amb una sèrie de partides perquè el contracte del projecte li garantia uns ingressos més importants. Finalment s’ha pogut resoldre la situació i aquest mes de desembre s’han començat els treballs previs de l’obra, així com la instal·lació de la maquinària necessària. Per tant, no serà fins al gener que s’iniciarà la construcció de l’edifici.

La previsió del govern és acabar les obres a finals del 2016 per tal que l’edifici estigui operatiu durant el primer trimestre del 2017. L'edifici tindrà planta baixa més dos. Amb més de 3.400 metres quadrats, l'edifici englobarà els diferents serveis que la Generalitat té majoritàriament a Tortosa i que, actualment, estan en edificis de lloguer. Al nou edifici es traslladaran els serveis territorials d’Agricultura, Benestar Social i Família, l’Institut Català de les Dones, Joventut, Empresa i Ocupació, l’Agència Catalana de Consum, l’Oficina de Gestió Empresarial i el Servei d’Ocupació Catalunya. També Governació, Territori i Sostenibilitat Interior, Justícia, l’Agència de Salut Pública i CATSalut, l’Agència Catalana de l’Aigua, Habitatge, Urbanisme i l’IDECE. També disposarà d'una oficina d'atenció ciutadana. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta