22 de gener del 2005

[Nota de premsa] La CUP de Tarragona, contra el cementiri nuclear d'Ascó

La CUP de Tarragona dóna suport a la manifestació que es farà aquest diumenge 24 a les 11 del matí davant del Casal Municipal a Ascó en contra de la construcció d'un cementiri nuclear.

Creuen que “la construcció d'aquests cementiris nuclears són una evidència més que l'energia nuclear no és una alternativa de futur ja que implica hipotecar la salut i la seguretat de moltes generacions”. A més a més, han declarat que aquests cementiris “posen en perill una població molt més àmplia que la del poble on s'ubiquen”.

Les energies alternatives i el model econòmic actual també són en el punt de mira de la Candidatura. Troben que “ja existeixen alternatives energètiques molt més sostenibles amb l'entorn i la salut pública que poden donar sortida a l'actual dependència del petroli però que els interessos econòmics no permeten desenvolupar-se adequadament”.

Així, tant plenaris municipals com comarcals tant del Camp de Tarragona com de les Terres de l'Ebre s'han posicionat en contra d'aquest MTC, fet que, sumant-hi el posicionament del Parlament de Catalunya, diuen, “faria que es vulnerés altre cop el principi democràtic en què es basa el sistema actual”.

Per tot això, encoratgen a la gent de Tarragona a sumar-se a aquesta manifestació en un assumpte que afecta a tots.

Pàgina web: http://cuptarragona.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta