20 de gener del 2005

[Nota de premsa] Joan Herrera emplaça totes les forces polítiques catalanes a fer un pronunciament contrari al cementiri nuclear a les Terres de l'Ebre

El secretari general d’ICV i diputat al Congrés, Joan Herrera, ha emplaçat avui a totes les forces polítiques catalanes amb representació parlamentària a fer un pronunciament contrari a la ubicació del cementiri nuclear a les terres de l’Ebre. Herrera ha fet aquestes declaracions durant l’acte de proclamació d’Hortènsia Grau com a candidata d’ICV per la demarcació de Tarragona a les pròximes eleccions catalanes.

“Estem segurs que aquells que volen una opció de futur per al territori no es poden quedar de braços plegats davant del cementiri nuclear”, ha dit Herrera, alhora que ha manifestat que la postura de la seva formacio es “inequivoca”. Herrera ha afegit que “ara esperem un pronunciament clar de totes les forces politiques des del PP passant per CiU i PSC”.

El dirigent ecosocialista ha fet incicidència en CiU i en els ajuntaments que tenen alcalde d’aquesta formació i que poden ser candidates a acollir a aquesta infraestructura. “Esperem que les localitats de CiU diguin clarament que no acolliran el cementiri”, ha dit Herrera, que ha recordat que la formació nacionalista va votar en contra d’ubicar aquesta infraestructura a Catalunya en una resolució del Parlament de Catalunya el març del 2008.

Falta de rigor de Zapatero
Herera ha qualificat de “disbarat” la possibilitat que “el territori més nuclearitzat de tot espanya hagi de pagar ara la hipoteca de tenir un magatzem de residus nuclears” i ha estat especialment crític amb la “falta de rigor” del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero perquè “vol instal.lar un cementiri nuclear sense saber quant de temps haurà de continuar acollint aquest tipus de residus ja que no existeix un calendari de tancament de les nuclears”.

Hortènsia Grau, candidata d’ICV per Tarragona
El secretari general d’ICV ha estat present aquesta tarda a Tarragona en la proclamació d’ Hortènsia Grau com a nova candidata de la formació ecosocialista per la demarcació de Tarragona a les pròximes eleccions catalanes. Grau ha estat escollida per un procés de primaries amb un 73,6 per cent de vots favorables, 14,2% en contra i un 12,2% en blanc.

20-01-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta